fredag 5 mars 2010

Dax igen

Ja, det är väl dax för ett nytt inlägg nu.
Fast egentligen har jag inte så mycket att skriva om.

Jag fick ÄNTLIGEN svar från Shamá idag. Jag mailade dom för över en månad sen.
Shamá är en mottagning i Stockholm som är specialiserade på att ta bort ärr. Och jag har ju en hel del numera.
Det är privatägt så ingenting går på högkostnadsskyddet. Därför är jag väl lite tveksam.
Men jag tänkte i alla fall fråga vilka resultat man kan vänta sig och så.
Jag hade själv försökt räkna ut ett ungefärligt pris enligt vad som stod på hemsidan. Och eftersom man måste göra samma behandling 3 gånger så hamnade jag på 55-60000!!! Det är det inte värt. Och även om det hade varit värt dom pengarna så hade jag aldrig haft råd med det.
Men i mailet jag fick nu så stod det att ett normalpris per behandling är 2000. (?!) Det måste väl vara så att de flesta bara har ett eller två ärr att ta bort. Själv har jag 21 stycken! Och då har jag bara räknat dom stora störande ärren.. Tragiskt!

Nåväl.. Dom tyckte att jag skulle komma dit på konsultation men jag vet inte.. Att åka dit och betala pengar för att sen få reda på att behandlingen blir dyrare än jag har råd med känns inte så kul.

Jag skulle hämta ut min medicin idag.
Förra gången jag hämtade bad jag om att få hämta på tisdagar men det gick inte.. Jag var tvungen att hämta på torsdag eller fredag. Då har jag ju inte så mycket val.
Varannan vecka ska jag hämta ut och nu var det dax. Jag hade egentligen tänkt hämta igår efter KBTn men jag glömde bort det.
Men när jag kom till apoteket idag så säger dom att nej, du får inte hämta före på måndag..
MÅNDAG?!?! Jag fick ju bara mediciner som räcker till söndag kväll förra gången. Jag försökte förklara detta men då fick jag till svar att jag ska kontakta min läkare som får skriva ut en extra dos. Problemet är bara att jag inte har någon läkare just nu..
Men då kunde dom minsann inte hjälpa mig mer. Och eftersom den nya apodos-rullen inte börjar före tisdag så sa dom att jag helt enkelt får hoppa över att ta mediciner på måndag.

För det första: Dom kollade inte vad jag hade för mediciner, dom kanske var livsviktiga.
För det andra: Det ska fasen inte spela någon roll om dom är livsviktiga eller inte. Jag får abstinens bara det går några timmar över tiden och tänk då ett helt dygn. Jag kommer vara ett ras!
Som sagt så får jag abstinens efter bara några timmar och då känner jag mig febrig, mår illa och får vansinnig huvudvärk. Jag längtar inte efter att må så i ett dygn.. :(

Ja, inte mycket att göra åt men jag blir jäkligt förbannad! Det är ju dom som har gjort fel.
Nu inväntar jag Matte som nog dyker upp här vilken sekund som hellst.

Ha det bra allihopa!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar