torsdag 17 september 2009

KBT och besök

Nu har det varit tyst från mig i några dagar.. Det beror enbart på att det inte hänt så mycket positivt och det är tråkigt att bara skriva om det negativa.

Igår påbörjade jag min KBT. Det gick jättebra! Det känns som att jag ÄNTLIGEN har hittat rätt metod för mig. Kuratorn förstår precis hur jag menar om jag förklarar något för henne och hon hjälper mig att bena ut problemen till en mer förståelig nivå. Igår kom hon hit till avdelningen vilken var jätteskönt. Men nästa vecka ska jag åka till henne på öppenvården igen.

Igår vid lunchtid kom Cecilia, Thea och Leon hit på besök! Barnen får ju inte komma in på avdelningen så vi åkte hem till min lägenhet istället. Det var ett himlans liv och tjo och tjim. Cecilia och Thea gjorde negerbollar (Ja, jag vet att det är politiskt inkorrekt att kalla dom för det) och sedan blev det fika.

Barnen badade skumbad i badkaret och hällde varrten på varanndra, skojade och busade. Senare gjorde Cecilia plättar till lunch (Ja, jag var väldigt inaktiv denna dag). Mums falerira, som Thea säger. :)

Innan dom skulle åka hem så gick vi till lekplatsen 1 timma. Barnen skulle absolut cykla på en sån där "karusell" med flera cyklar på som går runt om man cyklar. Problemet var bara att ingen av dom nådde ner till tramporna. Leon var inte så förvånande men Thea nådde precis ner men förstod inte grejen att man var tvungen att trampa BARA framåt och inte bara trycka tramporna fram och tillbaka.
Så jag och Cecilia turades om att gå och dra karusellen runt, runt, runt. Cecilia tog sig faktiskt en cykeltur också. Mycket roande för mig som stod brevid och såg på. Till och med Leon skrattade åt henne. :)

Sedan åkte dom rutchbana alla 3 på bredd. Dom fick faktiskt plats på den breda rutchbanan men det var inte långt ifrån att dom skulle fastna. ;)

Sedan åkte vi tillbaka till avdelningen och efter några kramar och pussar (med barnen) åkte som hem igen.
Men vi hade en väldigt trevlig dag! Tack för det!

Ha det gott allihopa!

Kram

3 kommentarer:

  1. Hej
    Roligt höra från dig och att ni hade en bra dag.
    Bra också att KBT:n var så positiv.

    Kram
    Mamma

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Vad härligt att det funkar så bra med KBT:n!!

    Kramar
    Matte

    SvaraRadera